Λεβέντης: «Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ μου θύμισε τον Τσίπρα όταν έσκιζε τα μνημόνια»

Με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα συνέκρινε τον επικεφαλής της ΠΟΑΣΥ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο 27ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας.

Ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι θα περίμενε μεγαλύτερη υπευθυνότητα στη διατύπωση των αιτημάτων και από τους ομιλητές και από τους συνέδρους.

«Σας άκουσα είπε να χειροκροτείτε έντονα και δυναμικά τον πρόεδρό σας, όταν έθετε οικονομικά αιτήματα. Η πατρίδα μας χρειάζεται άλλες λύσεις, καθώς βρισκόμαστε σε καθεστώς χρεοκοπίας. Ξέρετε ποιον μου θύμισε ο Γερακαράκος; Τον Τσίπρα, όταν έσκιζε τα μνημόνια».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν ανακάλεσε όσα είχε πει προ ημερών περί κάθαρσης και πάταξης της διαφθοράς και είπε πως περιμένει απ΄ όλους συστράτευση στην καταπολέμηση κάθε παραβατικής συμπεριφοράς.

«Οι πρόεδροι δεν είπαν τίποτα για το ότι ένα σαπιοκάραβο ήταν στη θάλασσα για 50 χρόνια κουβαλώντας πετρέλαιο. Εγώ είπα ότι οι υπηρεσίες που δίνουν τέτοια πιστοποιητικά θέλουν ξήλωμα. Ποιοι αξιωματικοί, λοιπόν, ελέγχουν αυτούς του φαύλους; Και θα σας πω και κάτι ακόμα: Είχα έναν φίλο αξιωματικό και μου είπε από το βαθμό του συνταγματάρχη και πάνω, για να επιβιώσεις, πρέπει να ξεσκονίζεις το πανωφόρι του υπουργού. Έχω άδικο;», είπε ακόμη ο κ. Λεβέντης.

Πηγή ρεπορτάζ: Militaire.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ