Κικίλιας: Ο Τσίπρας αποφάσισε ως καλός πατερούλης να αγκαλιάσει τους άστατους υιούς του

“Ο κ. Τσίπρας αποφάσισε ως καλός πατερούλης να αγκαλιάσει τους άστατους υιούς του” δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, επισημαίνοντας παράλληλα: “Άξιζε να δει κάποιος κομμάτια από τη συζήτηση στη Βουλή, για να δει ότι ο υπουργός Άμυνας ήταν απών. Το ίδιο και ο πρωθυπουργός”.

“Δηλαδή δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Σαρωνικό και την καταστροφή που έχει υποστεί; Δεν υπάρχει κανένα θέμα που υπουργός του συνομιλεί με ισοβίτη καταδικασμένο για ναρκωτικά;” αναρωτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. 

Ο κ. Κικίλιας ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ μιλούν για μείωση της φορολογίας και των δαπανών του κράτους, για επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις, ώστε να δημιουργηθούν δουλειές.

“Αυτό που κάνουν οι κύριοι αυτοί είναι να βάζουν μόνο φόρους. Εμείς θα στηρίξουμε τις μικρές και μεγάλες επενδύσεις, εγχώριες και εξωχώριες, με ένα καθαρό πλαίσιο, έντιμο για όλους, αρκεί να πληρώνουν τους φόρους και τις εισφορές, να δημιουργούν θέσεις εργασίας και να στήσουμε ένα δίκτυο για τους μη έχοντες και οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας” σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ