Παπαχριστόπουλος: Παράκληση αγάπης στον υπουργό να ξαναδεί την τροπολογία για την “Τουρκική Ένωση Ξάνθης” – ΒΙΝΤΕΟ

Την αντίθεση των ΑΝΕΛ στη διάταξη του υπουργείου Δικαιοσύνης που ανοίγει τον δρόμο για την αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» εξέφρασε από το βήμα της βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

«Δεν μονοπωλούμε την αλήθεια και ούτε διεκδικούμε το αλάθητο, όμως ξέρουν όλοι ότι έχουμε μία ευαισθησία στα εθνικά θέματα. Είναι η γενική τροπολογία με αριθμό 1247 και ειδικό αριθμό 99, αφού θυμίσω τι έχουμε κάνει εμείς και πόσο πραγματικά έχουμε συμπεριφερθεί και στις μειονότητες και στο μεταναστευτικό και στους πρόσφυγες, πραγματικά με πόση αγάπη έχουμε συμπεριφερθεί σε όλο αυτόν τον κόσμο για ένα κόμμα συντηρητικών πεποιθήσεων θα ήθελα να παρακαλέσω τον υπουργό σε αυτό το θέμα λίγο να το ξαναδεί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαχριστόπουλος.

«Εμείς έχουμε μία ευαισθησία εκεί, πιστεύουμε ότι αγγίζει κάποια εθνικά θέματα, είναι παράκληση αγάπης να ξαναδεί αυτή την τροπολογία», πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

«Να είστε σίγουροι ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να πέσει, ούτε μια στο δισεκατομμύριο. Μας ενώνουν τόσο δυνατές επιλογές που κάτι τέτοιο το θεωρώ λίγο δύσκολο έως απίθανο», είπε ακόμη ο κ. Παπαχριστόπουλος.

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ