Ο Κουρουμπλής για τη ρύπανση στον Σαρωνικό: Μην βιάζεστε, δεν μιλάω ακόμα για καταστροφή – ΒΙΝΤΕΟ

«Εγώ δεν μιλάω ακόμα για καταστροφή, όταν ολοκληρωθεί η προσπάθεια που κάναμε, τότε θα μιλήσουμε για καταστροφή, αν υπάρχει, μην βιάζεστε», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ1 ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής αρνούμενος να συμφωνήσει με τον όρο «καταστροφή» για την πετρελαιοκηλίδα που “μαύρισε” στον Σαρωνικό και τις ακτές του παραλιακού μετώπου της Αθήνας.

Εν συνεχεία ο κ. Κουρουμπλής, ο οποίος αμφισβήτησε αν τα πλάνα της ΕΡΤ από τις ακτές είναι σημερινές, υποστήριξε ότι «η κατάσταση έχει βελτιωθεί και θα βελτιώνεται κάθε μέρα. Γι’ αυτό θέλω να έρθουν την Τρίτη για να δουν τα κόμματα και οι δημοσιογράφοι να δουν τι δουλειά έχει γίνει».

Ο υπουργός Ναυτιλίας ερωτώμενος αν προτίθεται να παραιτηθεί, ο κ. Κουρουμπλής υποστήριξε ότι «αν είχα αισθανθεί ότι έφταιγα, θα είχα παραιτηθεί. Ο πρωθυπουργός παρακολουθεί όλους τους υπουργούς και έχει όλη τη διακριτική ευχέρεια να αποφασίζει αν ο υπουργός κάνει καλά τη δουλειά του. Πάντα η παραίτησή μου ήταν και είναι στη διάθεση του πρωθυπουργού».

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ