ΔΗΜΑΡ: “Ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι έχει πάρει οριστικό διαζύγιο με την πραγματικότητα”

“Ο κ. Τσίπρας από την ΔΕΘ ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι θα μιλήσει για το μέλλον και όχι για το παρελθόν, αλλά τελικά έκανε ακριβώς το αντίθετο, μια ομιλία πιο παλιά από το παλιό. Παρουσίασε ξανά ένα τεχνητό success story και ονομάτισε κοινωνική δικαιοσύνη την επιδοματική πολιτική ανακύκλωσης της φτώχειας” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά.

“Η ανεργία όμως δεν καταπολεμείται με παλαιοκομματικές μεθόδους αλλά με σχέδιο βιώσιμης ανάπτυξης και παραγωγικής ανασυγκρότησης που δεν παρουσιάσθηκε.

Ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε έξοδο από την κρίση σε ένα χρόνο, ενώ έχει δεσμεύσει την χώρα για πολλά έτη σε διαρκή λιτότητα, επιβεβαιώνοντας ότι ο λαϊκισμός της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης επανέρχεται δριμύτερος. Eίναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Τσίπρας, ως νέος Μαυρογιαλούρος, ανάφερε ότι κράτησε μία δέσμευση: την ύπαρξη πρωθυπουργικού Γραφείο στην Θεσσαλονίκη! Οι πολίτες όμως της Θεσσαλονίκης, όπως και όλης της χώρας, δεν τρώνε κουτόχορτο, γνωρίζουν πλέον καλά τις ασκούμενες κυβερνητικές πολιτικές. Ο κ. Τσίπρας με την ομιλία του στην ΔΕΘ επιβεβαίωσε ότι έχει πλέον πάρει οριστικό διαζύγιο με την πραγματικότητα και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Για όλα αυτά, λόγω της περίστασης, ο κ. Τσίπρας έκανε τον Κινέζο!” αναφέρει

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ