Ο Κικίλιας στον Realfm 97,8: Ο Μητσοτάκης θα δώσει νέα στοιχεία για μείωση φόρων και δαπανών στη ΔΕΘ

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, ο Βασίλης Κικίλιας ανέφερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει νέα στοιχεία για μείωση φόρων και δαπανών, κατά την παρουσία του στη φετινή ΔΕΘ.

“Το έκανε πολύ υπεύθυνα και σοβαρά και πέρσι. Όταν του έλεγαν, για παράδειγμα, “γιατί όχι 40% ή 50% μείωση του ΕΝΦΙΑ, παρά 30% που είπατε μεσοσταθμικά στα επόμενα 2 χρόνια”, είπε με σοβαρότητα “γιατί τα έχω μελετήσει και τόσο μπορώ”. Αυτό σημαίνει υπεύθυνος πολιτικός που μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας και δεν προσπαθεί να υφαρπάξει τη ψήφο των πολιτών. Αυτό σημαίνει να ξαναφτιάχνεις σε ευθεία γραμμή τη σχέση πολίτη και πολιτικού”, ανέφερε o εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Και πρόσθεσε: “Θα κάνετε λίγη υπομονή για τη φετινή του παρουσία. Πάντα είναι συγκεκριμένος, πάντα είναι μεθοδικός, πάντα μιλάει τεκμηριωμένα και με στοιχεία. Υπάρχει όμως και οραματικός λόγος στη Νέα Δημοκρατία. Η οικονομία είναι και ψυχολογία και αίσθηση ότι αυτόν που έχει το τιμόνι της χώρας στα χέρια τον εμπιστευόμαστε”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ