Το tweet του Μητσοτάκη για την απώλεια της Ζωής Λάσκαρη

Τη λύπη του για τη ξαφνική απώλεια της Ζωής Λάσκαρη εξέφρασε μέσω ανάρτησής στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Φτωχότερο το θέατρο και ο κινηματογράφος μας από σήμερα. Έσβησε ένα από τα πιο λαμπερά αστέρια. Καλό ταξίδι Ζωή!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε το tweet:

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια της Ζωής Λάσκαρη. Ήταν μια από τις τελευταίες μεγάλες Ελληνίδες ηθοποιούς του κινηματογράφου και του θεάτρου», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι η Ζωή Λάσκαρη με το ταλέντο και τη λάμψη της προσωποποίησε μια ολόκληρη εποχή της ελληνικής κοινωνίας σε μια αισιόδοξη φάση της.

«Κατόρθωσε να μείνει ουσιωδώς παρούσα στα καλλιτεχνικά πράγματα της χώρας επενδύοντας στο θέατρο και στηρίζοντας με γενναιοδωρία νεότερους ηθοποιούς. Είναι βέβαιο ότι οι ταινίες της, με τις οποίες μεγάλωσαν δύο γενιές Ελλήνων, θα μας συντροφεύουν για πολλά ακόμα χρόνια. Θα μας λείψει. Στον σύζυγό της Αλέξανδρο Λυκουρέζο και στις κόρες της Μαρία – Ελένη και Μάρθα, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ