Άδωνις: Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι συμμορία – ΒΙΝΤΕΟ

Με συμμορία παρομοίασε την κυβέρνηση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τα όσα αποκαλύπτει στο βιβλίο του ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης για τα όσα εκτυλίχθηκαν εντός του ηγετικού επιτελείου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το πρώτο εξάμηνο του 2015.

«Ο Χουλιαράκης “προδότης”, ο Σταθάκης “άθλιος”, ο Παππάς να λέει “θα δείρουμε τον Στουρνάρα” και ο Τσίπρας να λέει θα τον διώξουμε με μπουνιές και κλωτσιές. Αυτά δεν λέει; Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι συμμορία», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Ο κ. Βαρουφάκης προκαλεί συνεχώς τον Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Τσίπρας σε όλες αυτές τις διαδοχικές προκλήσεις επιλέγει τη σιωπή. Ο κ. Τσίπρας δεν λέει τίποτα γιατί φοβάται. Φοβάται αυτό που λέει ο κ. Βαρουφάκης στην πρώτη σελίδα του βιβλίου του. Ότι τα έχει όλα γραμμένα στο κινητό του. Και προφανώς αυτά που έχει στο βιβλίο του είναι τα πιο ανώδυνα» τόνισε.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ πρόσθεσε πως είναι εντυπωσιακό ότι ο κ. Τσίπρας δεν γνώριζε το καλοκαίρι του 2015 ότι τα αποθεματικά της Τράπεζας της Ελλάδος ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και σημείωσε με νόημα: Τώρα κατάλαβα γιατί έκοψαν το ΕΚΑΣ από τους συνταξιούχους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ