Λεβέντης: Η κυβέρνηση δεν κέρδισε πολιτικό χρόνο με τη συμφωνία

Την εκτίμηση ότι “η κυβέρνηση δεν κέρδισε πολιτικό χρόνο από τη συμφωνία” εξέφρασε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, λέγοντας ότι “αυτό που έγινε είναι η επιβεβαίωση ότι θα πάρουμε τη δόση, αφού προηγουμένως εκπληρωθούν όλα τα προαπαιτούμενα”.

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, “οι Ευρωπαίοι έχουν δυσαρεστηθεί με τις διώξεις μελών του ΤΑΙΠΕΔ, αλλά και με αποφάσεις του ΣτΕ που ουσιαστικά ανατρέπει το δημοσιονομικό πρόγραμμα. Η κυβέρνηση κωλυσιεργεί σε όλα τα επίπεδα ιδιωτικοποιήσεων και μεταρρυθμίσεων και μόνο όταν είναι να πάρουμε τη δόση τα υπογράφουμε όλα. Δεν έρχονται επενδύσεις σε μία χώρα στην οποία υπάρχει αφιλόξενο κλίμα. Υπάρχουν βαθιές πληγές, όπως οι διπλές και τριπλές συντάξεις, οι αργόμισθοι στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα”.

Αναφορικά με το θέμα της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση του Noor1, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ζήτησε από την κυβέρνηση να τη δεχτεί.

Τέλος, αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά, σημειώνοντας ότι “η κ. Γεννηματά κάνει μία προσπάθεια να τους μαζέψει όλους, όμως όλα αυτά τα στελέχη δεν έχουν πλέον πολιτικό μέλλον και για πολλά χρόνια ταλαιπώρησαν τη χώρα”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ