Το σκίτσο του Πολάκη στο Facebook για Καμμένο και Παππά – Για ποιους αφήνει αιχμές

Σκίτσο, στο οποίο οι Πάνος Καμμένος και Νίκος Παππάς παρουσιάζονται ως κατακτητές του διαστήματος, ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Στην ανάρτησή του αυτή, ο κ. Πολάκης εξαπολύει επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, τους συνοδοιπόρους του, αλλά και στον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον οποίο «φωτογραφίζει» με την αναφορά του στη λεζάντα του σκίτσου περί “Κολομβίας”.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βενιζέλος στην τοποθέτηση του στο συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «η κυβέρνηση εξευτελίζει πλέον ανοικτά τους θεσμούς και απαξιώνει με απύθμενο θράσος τη Δικαιοσύνη όταν αυτή δεν αποφασίζει κατά τις επιθυμίες των κυβερνώντων. Ο ζόφος των εκβιασμών, της χειραγώγησης της δικαιοσύνης, των συγκρουόμενων μηχανισμών του βαθέως κράτους, της σύγκρουσης συμμοριών, της διάχυτης βίας, του οργανωμένου εγκλήματος, τείνουν να μετατρέψουν τη χώρα σε Κολομβία, με υπόκρουση δήθεν ριζοσπαστικών και εθνικολαϊκιστικών επιχειρημάτων. Οι καταστάσεις είναι πλέον οπερετικές».

Έτσι ο κ. Πολάκης ανήρτησε το σκίτσο, στο οποίο οι Πάνος Καμμένος και Νίκος Παππάς είναι αγκαλιασμένοι και παρουσιάζονται ως κατακτητές του διαστήματος και στη λεζάντα έγραψε: «Όχι Κολομβία ,ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα σας κάνουμε φιλελέδες και συνοδοιπόροι του Κυριάκου!!!!». 

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ