Αιχμές Βούτση για τη στάση της ΠΟΑΣΥ

Την εκτίμηση ότι εντός της ημέρας θα λυθεί το πρόβλημα με την απεργία των εργαζομένων στην αποκομιδή των απορριμμάτων, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, σε συνέντευξη Τύπου για τις δράσεις και τον προγραμματισμό του Ιδρύματος της Βουλής.

«Ευελπιστώ και ως πολίτης και ως πρόεδρος της Βουλής ότι σήμερα θα λυθεί το ζήτημα» δήλωσε ο κ. Βούτσης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με τις ευθύνες που υπάρχουν για το αδιέξοδο στο ζήτημα των σκουπιδιών.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την απαγόρευση της συγκέντρωσης της ΠΟΑΣΥ, ο κ. Βούτσης αρχικά απέφυγε να πάρει θέση λέγοντας: «Δεν θα ήθελα να κάνω κανένα σχόλιο και αυτή είναι θέση που λέω».

Μιλώντας, ωστόσο, αργότερα με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο πρόεδρος της Βουλής επεσήμανε σχετικά με τη στάση της ΠΟΑΣΥ: «Θα μπορούσα να το καταλάβω αν υπήρχε μια διαχρονική προσπάθεια ή δράσεις και γι άλλα κοινωνικά ζητήματα, όπως τα ναρκωτικά για παράδειγμα, σε διάφορες πλατείες, από τα δυτικά και αλλού στην Αθήνα, για να φτάσουν και στα Εξάρχεια στην πλατεία, και να μιλήσουν για το “άβατο”. Τότε πραγματικά θα το καταλάβαινα, και όντως θα έφερνε την κυβέρνηση σε δύσκολη θέση. Είναι λίγο “προβοκασιόν” όλο αυτό τώρα. Τώρα δεν είναι σε δύσκολη θέση η κυβέρνηση. Δεν ξέρω αν το ξέρει και η ίδια η ΠΟΑΣΥ».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ