Αποκλείει το ενδεχόμενο επιστράτευσης των απεργών ο Τζανακόπουλος – ΒΙΝΤΕΟ

Απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστράτευσης των απεργών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος απαντώντας σε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει η κυβέρνηση όσον αφορά στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ -ΟΤΑ.

“Η επιστράτευση έχει καταργηθεί από την παρούσα κυβέρνηση. Ο νόμος ο οποίος ρύθμιζε τη δυνατότητα της πολιτείας να επιστρατεύει απεργούς έχει καταργηθεί και δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόθεση, σας διαβεβαιώ γι’ αυτό, να επανέλθει. Επομένως δεν υπάρχει θέμα επιστράτευσης και αυτό μπορώ να το ξεκαθαρίσω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο και τη μεγαλύτερη δυνατή σαφήνεια” τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος.

“Από κει και πέρα η Πολιτεία θα σταθμίσει την κατάσταση μετά την απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης και αναλόγως με τις εξελίξεις θα χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους κρατικούς μηχανισμούς ώστε να μην τεθεί σε διακινδύνευση η δημόσια υγεία, όπως εξάλλου τόνισε και χθες ο αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης” πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ