Βορίδης: “Ο Τόσκας αποφεύγει να απαντήσει για το Μενίδι επειδή θα βρεθεί σε δύσκολη θέση”- ΒΙΝΤΕΟ

«Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας αποφεύγει, να απαντήσει για το τι συμβαίνει στο Μενίδι με αφορμή το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας του 10χρονου μαθητή και δεν έρχεται να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτησή μου γιατί θα βρεθεί σε δύσκολη θέση» ανέφερε από το Αγρίνιο ο Βουλευτής Αττικής και Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης.

Σε ερώτημα του agriniosite.gr για το αν η Νέα Δημοκρατία έχει συγκεκριμένο σχέδιο να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση στο Μενίδι αλλά και σε άλλες περιοχές όπως, Αιτ/νία, Αχαία, Ηλεία κ.τ.λ είπε: «Η ΝΔ έχει κάνει την αυτοκριτική της σε αυτό το ζήτημα και πράγματι έπρεπε να έχουν γίνει πολύ περισσότερα πράγματα. Όμως η ΝΔ τα τελευταία 2 χρόνια έχει κάνει δύο επίκαιρες επερωτήσεις θέτοντας τα ζητήματα αυτά της Δυτικής Αττικής και της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας γενικότερα. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει η παραμικρή δράση της κυβέρνησης να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα», ανέφερε ο κ. Βορίδης και για μπορέσει να αντιμετωπιστεί η κατάσταση τόνισε πως είναι επίσης απαραίτητο,

«Στα ζητήματα της ποινικής μεταχείρισης των ανηλίκων πρέπει να αλλάξει ο νόμος Παρασκευόπουλου. Είναι ένα πλαίσιο που πρέπει να αλλάξει διότι οδηγεί σε εκμετάλλευση των ανηλίκων από τα εγκληματικά κυκλώματα. Επίσης πρέπει να επαυξηθεί το αξιόποινο στα θέματα της διατάραξης κοινής ησυχίας και να υπάρχει σταθερή αστυνόμευση» κατέληξε ο κ.Βορίδης.

Πηγή: agriniosite.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ