Σκρέκας στον Realfm 97,8 : Ο κ. Τσίπρας αλλάζει τα αφηγήματα σαν τα πουκάμισα

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, άσκησε δριμεία κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης, ενόψει του Eurogroup.

“Ο κ. Τσίπρας αλλάζει τα αφηγήματα σαν τα πουκάμισα και ψάχνει εναγωνίως, δυστυχώς, απεγνωσμένα να γυρίσει πίσω από το επόμενο Eurogroup και να πει κάτι στους βουλευτές του, τους οποίους παραπλάνησε, γιατί υποσχέθηκε ότι θα φορέσει γραβάτα και ότι αυτό που θα συμβεί για το χρέος είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό και τελικά γυρνάει πίσω και μπορεί και να φοράει και φέσι, όπως ο ίδιος είπε”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σκρέκας, εστιάζοντας, στο ζήτημα της ανάπτυξης, που όπως επισήμανε αποτελεί το πιο σημαντικό πρόβλημα της Ελλάδας.

Ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της ΝΔ ανέφερε ότι: “Η Ελλάδα είναι η τελευταία χώρα, από τις χώρες της Ευρώπης και της Ευρωζώνης, σε ρυθμούς ανάπτυξης. Στο 0% στο 0,4%. Όταν ο μέσος ρυθμός ανάπτυξης είναι περίπου στο 2,6% με 3%, όταν η Πορτογαλία έχει πάνω από 3%, η Ρουμανία έχει πάνω από 5% και η Κύπρος έχει 3% ανάπτυξη” και πρόσθεσε:

“Το πρόβλημα της χώρας είναι ότι η κυβέρνηση δυστυχώς είναι αναποτελεσματική και ανεπαρκής στο να επανεκκινήσει την ελληνική οικονομία”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ