Σταμάτης στον Realfm 97,8: Η θολούρα που υπάρχει στον κυβερνητικό εγκέφαλο είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί

Στη διαπραγμάτευση των Ευρωπαίων με το ΔΝΤ για το ζήτημα του χρέους ενόψει του Eurogroup της 15ης Ιουνίου, αλλά και τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Εάν έχουμε μία κυβέρνηση που περιμένει στην αίθουσα τοκετού, μακριά, στην αίθουσα αναμονής, δεν παρεμβαίνει και δεν έχει άποψη τότε οι εξελίξεις έρχονται για μας χωρίς εμάς. Και το τραγικό είναι, το τραγικότερο απ’ όλα είναι ότι έχουμε να κάνουμε με έναν Πρωθυπουργό ο οποίος Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή είναι υπέρ του ΔΝΤ, Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο είναι εναντίον του και την Κυριακή το σκέπτεται που θα πάει. Δεν γίνεται έτσι” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σταμάτης και πρόσθεσε:

“Σας θυμίζω ότι πριν από δύο μήνες σε ένα πανεπιστήμιο της Ιταλίας ο κ. Τσίπρας είχε πει ότι είναι αδιανόητο το ΔΝΤ σέρνει από τη μύτη την Ευρώπη. Όταν είδε την κ. Λαγκάρντ στο Πεκίνο είπε: χωρίς Νομισματικό Ταμείο εγώ δεν πάω, θα ακυρώσω και τα μέτρα που πήρα. Αντιλαμβάνεστε ότι όλη αυτή η θολούρα, όλο αυτό το βέρτιγκο που υπάρχει στον κυβερνητικό εγκέφαλο είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί για τη χώρα”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ