Τζανακόπουλος: Δεν υπάρχει συνεχές μεταξύ της πολιτικής σύγκρουσης και της τρομοκρατικής βίας – ΒΙΝΤΕΟ

“Δεν υπάρχει συνεχές μεταξύ της πολιτικής σύγκρουσης και της τρομοκρατικής βίας” σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Το να βλέπουμε ένα συνεχές μεταξύ της πολιτικής αντιπαράθεσης ή της πολιτικής σύγκρουσης ή ακόμη και της απόδοσης πολιτικών ευθυνών, και στην τρομοκρατία, αυτό είναι που δημιουργεί πρόβλημα στη δημόσια συζήτηση” επεσήμανε ο κ. Τζανακόπουλος.

“Δεν υπάρχει πολιτικό συνεχές μεταξύ της άσκησης κριτικής και της άσκησης τρομοκρατικής βίας, όποιος θέλει να βλέπει πολιτικό συνεχές το κάνει σκοπίμως για να δημιουργήσει κλίμα τρομολαγνείας. Εμείς σ’ αυτή τη συζήτηση, ως κυβέρνηση και ως ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε. Η τρομοκρατική βία από τη δική μας μεριά καταδικάζεται απερίφραστα” τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

“Η Αριστερά ποτέ δεν βρισκόταν σε ένα πολιτικό πλαίσιο που να αποδεχόταν την τρομοκρατική βία ή την ατομική βία, είμαστε πάντοτε από την άλλη πλευρά χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε πολιτική κριτική σε όσους θεωρούμε ότι φέρουν ευθύνες για το πού έχει βρεθεί η χώρα σήμερα» σημείωσε και τόνισε: «Δηλαδή η πολιτική κριτική οπλίζει χέρια τρομοκρατών;».

Ερωτηθείς για την ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη ο κ. Τζανακόπουλος σημείωσε ότι “δεν θα μπω στην περιπτωσιολογία” ενώ σχετικά με τα όσα έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στο facebook σημείωσε ότι “Ο κύριος Πολάκης είπε ότι δεκάδες μέλη της κυβέρνησης βρίσκονται καθημερινά σε μια κατάσταση που δέχονται απειλές για τη ζωή τους”. Πρόσθεσε παράλληλα ότι:”στα σόσιαλ μίντια ακούγονται καθημερινά ένθεν κακείθεν δεκάδες άθλια σχόλια”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ