O διάλογος του Παυλόπουλου με τον Ερντογάν για τον τελικό του Final Four

Ο χθεσινός τελικός της Euroleague μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε βρέθηκε σήμερα στο επίκεντρο των συζητήσεων στη Σύνοδο Κορυφής του ΟΣΕΠ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε στον Τούρκο Πρόεδρο ότι περίμενε να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απάντησε ότι “η Φενέρμπαχτσε ήταν πολύ καλή”.

Ο κ. Ερντογάν επανέφερε την κουβέντα στη Φενέρ μετά την ομιλία του Σέρβου αντιπροέδρου και ΥπΕξ Ίβιτσα Ντάτσιτς, σημειώνοντας ότι ο προπονητής της τουρκικής ομάδας Ζέλικο Ομπράντοβιτς και δυο σημαντικοί παίχτες είναι Σέρβοι ενώ στρέφοντας το βλέμμα του προς τον κ. Παυλόπουλο είπε:

“Να μην στενοχωριέται ο πολύτιμός μου φίλος. Και ο Κώστας Σλούκας που είναι δικός τους, Έλληνας, είναι κι αυτός της Φενέρμπαχτσε. Η Φενέρμπαχτσε έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης με μια ωραία συνεργασία. Κι ευχαριστώ πολύ γι΄ αυτό. Είμαστε περήφανοι. Μας χαροποιεί δε ειδικά το ότι όλα αυτά έγιναν με εξαιρετικό τρόπο στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ