Φάμελλος στον Realfm 97,8: Τα ψέματα έχουν γίνει δεύτερη φύση της ΝΔ

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Σωκράτης Φάμελλος κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι έχει κάνει δεύτερη φύση της τα ψέματα.

Στην επισήμανση ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας ανέφερε ότι η κυβέρνηση πρέπει να πιάσει 5,5% πλεόνασμα για να εφαρμοστούν τα αντίμετρα, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας σημείωσε ότι “η ΝΔ και ο κ. Κικίλιας έχουν συνηθίσει τα ψέματα και έχουν γίνει δεύτερη φύση τους, κατά πάσα πιθανότητα. Διότι, δεν μπορεί οι άνθρωποι, οι οποίοι έκλεισαν τη δημοτική αστυνομία, απέλυσαν δημοσίους υπαλλήλους, μείωσαν τους μισθούς των αστυνομικών, να βγαίνουν και να λένε ψευδώς ότι πρώτον, μειώνεται ο μισθός του αστυνομικού και δεύτερον, ο κ. Μητσοτάκης να δηλώνει ότι ‘θα σας τα δώσω όλα, αν εκλεγώ’, εκ του πονηρού και εκ του ασφαλώς γιατί δεν θα τα δώσει, διότι δεν θα είναι ποτέ κυβέρνηση, αλλά και διότι δεν θα περικοπούν».

Όπως ανέφερε ο κ. Φάμελλος “η συμφωνία που έχουμε κάνει είναι στο 3,5%, που είναι δηλαδή λιγότερο από το φετινό πλεόνασμα. Θα δοθούν και τα μέτρα και τα αντίμετρα ταυτόχρονα. Τα μέτρα θα δίνουν το 1% και τα αντίμετρα θα το μειώνουν και θα παραμένουμε πάλι στο 3,5%. Αν είμαστε παραπάνω από το 3,5% όπως και φέτος, εμείς θα δώσουμε πάλι το πλεόνασμα στην κοινωνία και θα περιμένουμε πάλι μετά τον Οκτώβριο και καλούμε τη Νέα Δημοκρατία να δούμε αν και τότε θα έχει την αδυναμία να μην ψηφίσει πάλι θετικά μέτρα για τον πολίτη. Διότι, σήμερα, αισθάνομαι ότι δεν θα ψηφίσει θετικά μέτρα ούτε για τον πολίτη, ούτε για τον επιχειρηματία”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ