Κουμουτσάκος: Serial killers συνταξιούχων, μισθωτών και ελευθέρων επαγγελματιών

«Η αλυσίδα της μιζέριας και της φτωχοποίησης δεν έχει τέλος. Έχει δέσει πια όλη την κοινωνία, με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης» δήλωσε ο βουλευτής και τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση συνεχίζει την καταστροφική της πορεία με παρωπίδες εξουσίας στα μάτια και βουλοκέρι αλαζονείας στα αυτιά».

«Έχετε χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία και αυτό είναι το τελευταίο στάδιο πριν την πολιτική σας κατάρρευση. Δύο χρόνια βυθίζετε τη χώρα. Και τώρα της δένετε στα πόδια έναν βράχο 5 δισ.. Για να πάει ακόμα πιο κάτω. Ακόμα πιο γρήγορα» σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

Αναφερόμενος στα αντίμετρα είπε ότι «είναι φανταστικά και δεν θα εφαρμοστούν» και πρόσθεσε: «Είπατε ότι θα αυξήσετε συντάξεις και αφορολόγητο. Τα κόψατε και τα ξανακόβετε. Serial killers συνταξιούχων, μισθωτών και ελευθέρων επαγγελματιών».

Ο κ. Κουμουτσάκος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έβαλε 26 νέους φόρους και τώρα βάζει φόρο και «στον μεροκαματιάρη των 500 ευρώ τον μήνα». Επέρριψε ευθύνες στους εταίρους λέγοντας ότι είχαν υπερβολικές αξιώσεις και «δέχτηκαν την υπερφορολόγηση στους Έλληνες. Βρίσκουν, όμως, πάτημα στις καθυστερήσεις, τις αντιφάσεις, τη διγλωσσία και την ανικανότητα της κυβέρνησης» σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο κ. Κουμουτσάκος κατέληξε τονίζοντας ότι «το σφαγιαστικό νομοσχέδιο δεν θα το ψηφίσουμε. Δεν θα γίνουμε συνένοχοι στο σχέδιο φτωχοποίησης της κοινωνίας. Σε μία φτωχοποίηση που από αύριο θα έχει χαραγμένα τα 153 ονόματά σας».

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ