Ο… δάσκαλος Τσίπρας, ο… μαθητής Ζουράρις και ο… Αϊνστάιν Γαβρόγλου – ΒΙΝΤΕΟ

Χαλαρό ήταν το κλίμα στο υπουργείο Παιδείας κατά τη σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού, ο οποίος στη συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου δεν απέφυγε να κάνει και στα αστεία του με τον υφυπουργό, Κώστα Ζουράρι.

«Σήμερα θα εξετάσουμε τον υφυπουργό στα αρχαία ελληνικά», είπε ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον κ. Ζουράρι, γνωρίζοντας την ιδιαίτερη σχέση του υφυπουργού με τα αρχαία.

«Δεν έρχομαι ποτέ διαβασμένος, αυτοσχεδιάζω», απάντησε ο κ. Ζουράρις με τον Πρωθυπουργό εν συνεχεία να τον ρωτά για τους βαθμούς του.

«Τι βαθμό είχες δεν μας είπες…», του είπε χαρακτηριστικά με υφυπουργό να απαντά: «Στα αρχαία; Είχα 6, ήμασταν 24, είχα 6 συμμαθητές… Κανένας δεν έκανε τα φιλολογικά, άλλοι γιατροί, δικηγόροι κτλ, οι οποίοι ήταν καλύτεροι από μένα στα αρχαία ελληνικά».

Ενδιαφέρον είχε και ο διάλογος του Αλέξη Τσίπρα με τον Κ. Γαβρόγλου, ο οποίος πρόσφερε στον πρωθυπουργό μια ευχετήρια κάρτα με θέμα τον Αϊνστάιν, με τον κ. Τσίπρα να του λέει «εσύ είσαι αυτός» και δείχνοντας την κάρτα πρόσθεσε «Δεν του φέρνει λίγο; Αν είχε αφήσει λίγο περισσότερο μαλλί».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ