Η Ένωση Κεντρώων για τη νίκη του Μακρόν

«Με μεγάλη χαρά» υποδέχθηκε το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία η Ένωση Κεντρώων, η οποία σε ανακοίνωση της εξήρε τη μεγάλη υπευθυνότητα που έδειξαν στις κάλπες οι πολίτες της χώρας.

Ταυτόχρονα, η Ένωση Κεντρώων εξέφρασε την ελπίδα ότι «ο Εμανουέλ Μακρόν θα συνεχίσει και θα ενισχύσει την παραδοσιακή φιλία και συμμαχία Ελλάδας-Γαλλίας».

«Η Ένωση Κεντρώων υποδέχεται με μεγάλη χαρά την εντυπωσιακή νίκη και εκλογή του Εμανουέλ Μακρόν στην Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας», αναφέρει αρχικά στην ανακοίνωση της η Ένωση Κεντρώων.

«Οι Γάλλοι πολίτες συμπεριφέρθηκαν και στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών με μεγάλη υπευθυνότητα, αποδεικνύοντας περίτρανα το δημοκρατικό τους φρόνημα και το φιλοευρωπαϊκό τους πνεύμα», συμπλήρωσε και κατέληξε: «Απέκλεισαν από το ύπατο αξίωμα τις δυνάμεις του λαϊκισμού, ευρωσκεπτικισμού και φασισμού. Κομβικής σημασίας για τη νίκη Μακρόν, ήταν η υποστήριξη του Φρανσουά Μπαϊρού, Προέδρου του Ευρωπαϊκού Δημοκρατικού κόμματος (EDP), στο οποίο ανήκει και έχει την Αντιπροεδρία η Ένωση Κεντρώων. Συγχαίρουμε το νέο Πρόεδρο για την μεγάλη του επιτυχία και ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του, επ’ ωφελεία του γαλλικού λαού και όλης της Ευρώπης. Ελπίζουμε ότι ο Εμανουέλ Μακρόν θα συνεχίσει και θα ενισχύσει την παραδοσιακή φιλία και συμμαχία Ελλάδας-Γαλλίας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ