• "Θα βάλουμε νερό στο κρασί μας"

  4:27 μμ, Σαββατο 09 Ιουν 2012 4:27 μμ, Σαββατο 09 Ιουν 2012

  "Θα βάλουμε νερό στο κρασί μας για να σχηματιστεί κυβέρνηση", είπε ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στον Real Fm στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Μαίρης Πολλάλη.

  "Αν βγούμε πρώτο κόμμα θα προσπαθήσουμε να διαμορφώσουμε μία κυβέρνηση. Αυτό απαιτεί κοινοβουλευτική πλειοψηφία που σημαίνει ότι θα επιδιώξουμε βάζοντας και νερό στο κρασί μας όπου χρειαστεί να εξασφαλίσουμε τη συνεργασία κομμάτων που θεωρούμε συγγενέστερα όπως η ΔΗΜ.ΑΡ. ή να είμαστε ανοιχτοί στη στήριξη ή την ανοχή άλλων κομμάτων όπως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, το ΚΚΕ, ενδεχομένως το ΠΑΣΟΚ, οι δυνάμεις από το χώρο της ΝΔ", είπε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. "Γιατί αν βγούμε πρώτοι θα ανοίξει κεφάλαιο μέσα από τη ΝΔ", πρόσθεσε.

  Ο κ. Παπαδημούλης μάλιστα χρησιμοποίησε μία λαϊκή παροιμία: " Τους μήνες που δεν έχει ρώ το κρασί έχει νερό", είπε και συμπλήρωσε : "Σας εξηγώ τη διαφορά όμως. Είναι άλλο πράγμα σε μία νταμιτζάνα κρασί να βάζεις 1-2 ποτήρια νερό και άλλο σε ένα μεγάλο ποτήρι κρασί να προσπαθείς να βάλεις μία νταμιτζάνα νερό".

  Ο Δημήτρης Παπαδημούλης μίλησε και για το θέμα που έχει προκύψει με τον Ιφικράτη Αμυρά: "Ούτε ήταν ούτε είναι υποψήφιος, ούτε έχει υπάρξει ποτέ στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ", είπε.

  ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα