Σκουρλέτης: Αυτά που λέω για τη ΔΕΗ τα έλεγα από την πρώτη ημέρα – ΒΙΝΤΕΟ

«Αυτά που λέω για τη ΔΕΗ, τα λέω από την πρώτη ημέρα, δεν τα ανακάλυψα τώρα» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

Ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «το θέμα δεν σταματά με την παρούσα αξιολόγηση. Αλλά όταν έχεις απέναντί σου ανθρώπους που δεν σέβονται καμία από τις υπογραφές τους, αλλά κάθε φορά βάζουν συνεχώς καινούρια ζητήματα κατά το δοκούν, τότε είσαι υποχρεωμένος να μιλάς ανοιχτά και να ζητάς από τον ελληνικό λαό, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης να διαμορφωθεί ένα εθνικό μέτωπο».

«Ένα σχέδιο το οποίο προβλέπει ότι σε ένα χρόνο από τώρα, θα πρέπει οπωσδήποτε με κάθε μέσο και τρόπο να έχει πουληθεί το 40% των λιγνιτικών μονάδων, είναι ένα σχέδιο υπονομευμένο εξαρχής. Είναι σαν ένα παιχνίδι χαρτιά με σημαδεμένη τράπουλα» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών.

«Οι κινήσεις στις οποίες είναι αναγκασμένη να προβαίνει κάθε φορά αυτή η κυβέρνηση γίνονται μέσα σε ένα καθεστώς μιας πολιτικής ήττας, η οποία επισφραγίστηκε με τη συμφωνία του καλοκαιριού του 2015» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Σκουρλέτης.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ