Οι “Ανεξάρτητοι” στη Λαμία

Συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας, Βασίλη Αγγουρά, είχε το πρωί της Τετάρτης 6 Ιουνίου 2012 κλιμάκιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Φθιώτιδας, αποτελούμενο από τους υποψήφιους βουλευτές, Θεόδωρο Χειμάρα, Θανάση Γαλάνη, Γιώργο Χριστόπουλο και Βάσω Δημητράντζου, τον Γραμματέα της Διοικούσας Επιτροπής, Ανδρέα Κολοκυθά, και τον εκπρόσωπο Τύπου Φθιώτιδας – Ευρυτανίας, Παύλο Σφέτσα.

Στη συνάντηση το κλιμάκιο ενημερώθηκε για την τραγική κατάσταση στην οποία περιήλθε το Νοσοκομείο ευρισκόμενο στα χέρια του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος εφαρμόζει και υποστηρίζει με κάθε μέσο την πολιτική που θέλει τους Έλληνες να πεθαίνουν, αρκεί να πληρωθούν οι «φιλέλληνες» εταίροι και δανειστές.

Ο Διοικητής εστίασε στην ενημέρωσή του στα θέματα που δημιουργούνται από την έλλειψη σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τα οποία δημιουργούν προβλήματα στην εξυπηρέτηση των ασθενών. Όπως τόνισε ο κ. Αγγουράς η μονιμότητα στο προσωπικό καταργήθηκε λόγω μνημονίου και γίνεται προσπάθεια να καλυφθούν τα κενά με επικουρικούς. Τον Μάρτιο το Νοσοκομείο Λαμίας ζήτησε την πρόσληψη 10 γιατρών, για να εγκριθούν τελικά μόνο οι 2, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει υπερσυγκέντρωση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Τα κύρια αιτήματα του Νοσοκομείου Λαμίας, όπως εκφράστηκαν από τον Διοικητή του, Βασίλη Αγγουρά, είναι να επανεξεταστεί το θέμα των επικουρικών γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού και να προσληφθούν γιατροί ή νοσηλευτές από το ΙΚΑ Λαμίας.     

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ