Η ανακοίνωση της ΝΔ για τις διαμαρτυρίες των οδηγών ταξί

«H Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρός της, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης διαχρονικά υποστηρίζουν την αρχή του ελεύθερου ανταγωνισμού. Έναν ανταγωνισμό, όμως, που θα εκφράζεται μέσα σε ένα γενικώς αποδεκτό κανονιστικό πλαίσιο, με πλήρη σεβασμό των κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για το θέμα που προέκυψε με την πλατφόρμα Uber.«Μόνο μέσα από ένα αμιγώς κατοχυρωμένο νομοθετικό πλαίσιο, μπορεί να αναπτυχθεί και να λειτουργήσει σωστά ο ανταγωνισμός, προς το συμφέρον όλων των πολιτών. Αυτή, άλλωστε, είναι και η πολιτική επιδίωξη της Νέας Δημοκρατίας», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα, ο Σύνδεσμος Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής, πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς, διαμαρτυρόμενος για δηλώσεις στελεχών του κόμματος υπέρ της λειτουργίας πλατφόρμας Uber στην Ελλάδα, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες, να κάνουν «κούρσες» με τα αυτοκίνητά τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ