Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Eπίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπεύθυνος του προεκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ, στην Κεντρική Μακεδονία, Πάρις Κουκουλόπουλος. Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για «δήθεν μονομάχους» και για «ψευδεπίγραφη πόλωση», σημειώνοντας πως το ΠΑΣΟΚ ζητά την ψήφο των πολιτών για πέντε λόγους: «Γιατί ο τόπος χρειάζεται κυβέρνηση και θα υπάρξει κυβέρνηση μόνο με ισχυρό ΠΑΣΟΚ. Γιατί πάθαμε και μάθαμε. Γιατί θέλουμε αδιαπραγμάτευτα το ευρώ. Γιατί είμαστε η συνέχεια της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης και κάνουμε νέο ξεκίνημα. Γιατί έχουμε συμμαχίες στην Ευρώπη».

«Ο κ. Σαμαράς παίζει με τον φόβο και ο κ. Τσίπρας με τις λέξεις. Δεν λένε σχεδόν τίποτε», επισήμανε και για τον κ. Σαμαρά παρατήρησε πως είναι πρωτοφανές για ένα κόμμα να λέει «ψηφίστε μας για να μην βγουν οι άλλοι».

Σε ερώτηση γιατί κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ, ενοχλήθηκαν από τη φράση του κ. Βενιζέλου, ότι ο ίδιος ήταν 30 χρονών, όταν στάθηκε δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου, παρέπεμψε τους δημοσιογράφους να απευθυνθούν σε όσους ενοχλήθηκαν. Σημείωσε, μάλιστα, πως ο ίδιος και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ήταν παρόντα στην εκδήλωση, στην οποία ο κ. Βενιζέλος είπε την επίμαχη φράση, δεν ενοχλήθηκαν ανεξάρτητα από την ηλικία του καθενός, γιατί δεν ήταν κάτι απαξιωτικό, παρά μια αλήθεια και μια πραγματικότητα.           

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ