Η αυστηρή παρατήρηση του Λοβέρδου σε συνεργάτη υπουργού – ΒΙΝΤΕΟ

Την έντονη ενόχληση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδου προκάλεσε το γεγονός ότι κάποιος συνεργάτης υπουργού που βρισκόταν στην αίθουσα της Ολομέλειας, γέλασε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

«Εσύ να μην γελάς μεγάλε. Εσύ είσαι εδώ επειδή συνοδεύεις κάποιον υπουργό. Εδώ είναι η Εθνική Αντιπροσωπεία, είναι οι εκπρόσωποι του λαού. Κύριε υπουργέ να τον ανακαλέσετε στην τάξη» είπε σε έντονο ύφος ο κ. Λοβέρδος.

«Εδώ είσαι επειδή κάποιος υπουργός σε έχει συνεργάτη. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να φέρεσαι όπως φέρεσαι στους φίλους σου» συνέχισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Νωρίτερα ο κ. Λοβέρδος διαμαρτυρήθηκε στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση για το γεγονός ότι ενημερώθηκε πως η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Όλγα Γεροβασίλη δεν επρόκειτο να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτησή του με την αιτιολογία ότι απουσίαζε στο εξωτερικό, ωστόσο η κ. Γεροβασίλη βρισκόταν στην αίθουσα κατά την ομιλία του κ. Τσίπρα.

«Την είδα να κάθεται στα έδρανα προ ολίγου όταν μιλούσε ο Πρωθυπουργός. Με φοβάται η κ. Γεροβασίλη;» είπε ο κ. Λοβέρδος και πρόσθεσε: «Πρέπει να μας πει ο κ. Βούτσης τι προβλέπεται σε αυτή την περίπτωση».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ