Καταγγέλλει χρηματισμό βουλευτών

Με δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, σε ραδιοφωνικό σταθμό κατήγγειλε πιέσεις που δέχονταν βουλευτές του κόμματος και πιθανό χρηματισμό τους, με σκοπό να φύγουν από το κόμμα. Συγκεκριμένα δήλωσε:«Είναι πράγματα που φοβίζουν και πανικοβάλουν όποιον γνωρίζει. Μου είπαν βουλευτές μου, ότι τους προσέγγισαν κάποιοι, οι οποίοι προθυμοποιήθηκαν να τους «λύσουν τα προβλήματά τους». Ήξεραν αναλυτικά τι λογαριασμό είχαν και τι χρώσταγαν σε κάθε τράπεζα. Τους είπαν πως μπορούσε «να μηδενιστεί» κάθε χρέος. Όλα αυτά δεν μπορεί να τα γνωρίζει ένα κόμμα». Τόνισε ευθέως ότι μιλάει για χρηματισμό των στελεχών του, αλλά υπογράμμισε πως δεν γνωρίζει αν κάποιοι από αυτούς που έφυγαν είχαν δεχτεί μια αντίστοιχη πρόταση. «Δεν ξέρω τι έγινε με αυτούς που έφυγαν. Ξέρω, όμως, τι έγινε με αυτούς που δεν έφυγαν. Τους είπαν ότι «θα κλείσουν τα υπόλοιπα των λογαριασμών τους στις τράπεζες».

Ταυτόχρονα, δεν παρέλειψε να επιτεθεί στον αρχηγό της Νέας  Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά. Ο αρχηγός του ΛΑΟΣ υποστήριξε πως , η ΝΔ ενδιαφέρεται πρωτίστως για τη διάλυση του ΛΑΟΣ και την καταστροφή του ιδίου και όχι για να μαζέψει ψήφους. Ενώ έκανε λόγο για «πολιτική αγυρτεία, αλητεία και ανικανότητα» από την πλευρά της ΝΔ, η οποία «βολιδοσκόπησε και το στενό μου συνεργάτη και πρώην αναπληρωτή υπουργό Άμυνας, Γ.Γεωργίου».

Υποστήριξε, επίσης, ότι ο ίδιος, κατά την συνάντησή του με τον κ. Σαμαρά, πρότεινε τη συνεργασία των κομμάτων, που θα επανεντάσσονταν στην ΝΔ, διατηρώντας όμως το καθένα την αυτοτέλειά του και κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ για προσπάθεια εξαγοράς του ιδίου. «Μου είπε “να έλθω εγώ με ό, τι θέλω. Αυτή ήταν η πρώτη προσπάθεια εξαγοράς. Δηλαδή, να πουλήσω τους βουλευτές μου και τον κόσμο του ΛΑΟΣ που με παρακολούθησε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο», υποστήριξε ο Καρατζαφέρης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ