• «Ανεμομαζώματα ο ΣΥΡΙΖΑ»

  1:33 μμ, Δευτέρα 21 Μάι 2012 1:33 μμ, Δευτέρα 21 Μάι 2012

  «Νομίζω το δίλημμα μπαίνει εκ των πραγμάτων: ή η χώρα θα έχει μια ισχυρή Κυβέρνηση υπεύθυνη που θα μπορεί να διαπραγματευτεί με νέους όρους μιας και φαίνεται να αλλάζει και το σκηνικό στην Ευρώπη, να ξεπεράσει και το Μνημόνιο, ή θα ανοίξει μια περίοδος πλήρους αβεβαιότητας με τα ζητήματα της παραμονής της χώρας ή όχι στο ευρώ» είπε σε συνέντευξή του ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ.

  Ο Νίκος Σαλαγιάννης, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ για το ρόλο του ΠΑΣΟΚ και τον εκλογικό του στόχο, τόνισε ότι «εμείς βλέπουμε το ρόλο του ΠΑΣΟΚ ως μια Κεντροαριστερά με ευρωπαϊκούς όρους, ως την Κεντροαριστερά στη χώρα μας που μπορεί να αποτελέσει τον κορμό μιας διακυβέρνησης αξιόπιστης, που θα κρατήσει τη χώρα όρθια, θα την κρατήσει μέσα στο ευρώ και θα τη βγάλει το γρηγορότερο δυνατό και σε πιο γρήγορο χρόνο από τα Μνημόνια».

  Ο κ. Σαλαγιάννη χαρακτήρισε το ΣΥΡΙΖΑ «πολιτικά ανεμομαζώματα» και κατηγόρησε τον πρόεδρό του ότι αλλάζει «από το πρωί μέχρι το βράδυ θέσεις σε κρίσιμα θέματα» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

  Ο κ. Σαλαγιάννης χαρακτήρισε πολιτικά συγγενή χώρο τη ΔΗΜΑΡ και αναφερόμενος τους Γιώργο Φλωρίδη και Αλέκο Παπαδόπουλο τόνισε ότι : «Είναι πάρα πολλά πρόσωπα και προσωπικότητες και κινήσεις σήμερα στη χώρα, που δεν εντάσσονται σε Κόμματα και όμως θεωρούν ότι πρέπει η χώρα με υπευθυνότητα να βαδίσει στο μέλλον. Εμείς και σε όλους αυτούς θα απευθυνθούμε».

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα