Μαίνεται η κόντρα για την ΕΡΤ – “Η ΝΔ συνεχίζει την πολιτική Σαμαρά” αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζεται η κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Δημοκρατία για την ΕΡΤ. Η Κουμουνδούρου απάντησε στην ανακοίνωση της Πειραιώς, τονίζοντας πως «συνεχίζει πιστά την πολιτική Σαμαρά».

«Η Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη, παρά τις επικοινωνιακού τύπου δηλώσεις περί “νέου”, συνεχίζει πιστά την πολιτική Σαμαρά», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει: «Όχι μόνο δεν διαχωρίζει τη θέση της από τις χυδαιότητες, τις ύβρεις και τους εκβιασμούς που εξαπέλυσε ο κ. Λαζαρίδης εναντίον των δημοσιογράφων της ΕΡΤ στην εκπομπή “Πρωινή Ζώνη”, αλλά προβαίνει και σε υποδείξεις για τους σχολιασμούς των δημοσιογράφων, και για την επιλογή των παρουσιαστών των εκπομπών. Τους ενοχλεί που κρίσιμα ζητήματα προβάλλονται από τη δημόσια συχνότητα, ενώ αποσιωπούνται πλήρως από τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς».

Ακόμη, η Κουμουνδούρου σημειώνει: «Αυτοί που έκλεισαν την ΕΡΤ, ασκώντας στυγνή λογοκρισία και πετάγοντας στο δρόμο εργαζόμενους, επειδή, όπως ευθαρσώς ομολόγησε πρόσφατα ο κ. Σταμάτης, “είχε ανθρώπους που λειτουργούσαν ως φερέφωνα και ιεροκήρυκες του ΣΥΡΙΖΑ”, ας μην το παίζουν τώρα διαπρύσιοι κήρυκες της ελευθεροτυπίας και της πολυφωνίας. Δεν τους πιστεύει κανείς».

Διαβάστε επίσης:

Η απάντηση της ΝΔ στην ανακοίνωση της ΕΡΤ

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την on air κόντρα με τον Λαζαρίδη

Κόντρα Λαζαρίδη με δημοσιογράφους της ΕΡΤ – Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ