Βέττας: Η συζήτηση για τη δραχμή σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πολιτική άποψη – ΒΙΝΤΕΟ

«Το να θεωρούμε εμείς ότι η λύση είναι η δραχμή νομίζω είναι τουλάχιστον αφελές» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας στον απόηχο της δήλωσης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος Νίκου Ξύδάκη.

«Τώρα εάν κάποιος θέλει να μιλήσει για τη δραχμή ας το κάνει, ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε, μπορεί ο καθένας να μιλάει. Αλλά αυτό δεν αποτελεί κεντρική πολιτική άποψη της κυβέρνησής μας. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πολιτική άποψη» τόνισε ο κ. Βέττας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι δεν χωράει στο τραπέζι μια συζήτηση περί εθνικού νομίσματος. «Η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα σημαίνει και εθνική απομόνωση. Δεν μπορούν απόψεις περί δημοψηφισμάτων, δραχμής ή ό,τι άλλο θέλει να σκεφτεί και να ισχυρίζεται κανείς αποτελούν εργαλείο βοήθειας για την κυβέρνηση» επεσήμανε.

Παράλληλα ο κ. Βέττας σημείωσε ότι «η ευθύνη βαραίνει τον καθένα, πρέπει να προσέχουμε τι λέμε. Δεν πρέπει να πάμε και στην άλλη λογική να μην λέει κανείς ότι πιστεύει αλλά σε στιγμές που θέλει προσοχή ψυχραιμία καλό είναι να προσέχουμε».

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ:

Διαβάστε επίσης:

Θύελλα αντιδράσεων από τη δήλωση του Ξυδάκη περί δραχμής – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα δήλωση Ξυδάκη: Ποτέ δεν υποστήριξα επιστροφή στη δραχμή

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ