Θεοδωρικάκος κατά Τσίπρα: Δεν βγαίνουμε με τσαμπουκάδες από την κρίση

Έξοδος από την κρίση δεν σημαίνει τσαμπουκάδες και ψευτοδιαπραγματεύσεις με τους ξένους είπε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Συγκεκριμένα ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ απαντώντας στο ερώτημα πώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πείσει την κοινωνία ότι όταν έρθει ο Μητσοτάκης θα υπάρξει το εθνικό σχέδιο και όχι το πρόγραμμα που έχει συμφωνηθεί δήλωσε: «Το πρόγραμμα το συμφωνημένο είναι τμήμα του εθνικού σχεδίου για την έξοδο από την κρίση. Δεν μπορεί μία επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην εφαρμόσει συμφωνίες, αλλά η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα ξεκινήσει τη μείωση των φόρων και την προσέλκυση επενδύσεων και δουλειών για τους Έλληνες, γιατί αν δεν κάνουμε αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα».

Και πρόσθεσε: «Είναι αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον Έλληνα πολιτικό. Ξέρει να φέρνει δουλειές, έχει προετοιμαστεί γι’ αυτό. Σε όλες του τις συναντήσεις, εντός και εκτός Ελλάδας και ιδιαίτερα εκτός Ελλάδας, έχει προετοιμάσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για το πως θα έρθουν δουλειές και επενδύσεις στη χώρα. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αν δεν γίνει αυτό είμαστε σε έναν φαύλο κύκλο από τον οποίο δεν πρόκειται να βγούμε ποτέ».

Ο κ. Θεοδωρικάκος συνέχισε λέγοντας: «Με δύο λόγια: Έξοδος από την κρίση δεν σημαίνει τσαμπουκάδες και ψευτοδιαπραγματεύσεις με τους ξένους. Σημαίνει να εφαρμόσουμε τις συμφωνίες που έχουμε και ταυτόχρονα να κάνουμε σκληρή δουλειά για να φέρουμε δουλειές και επενδύσεις, να αρχίσουν τα παιδιά μας να δουλεύουν και να μην κάθονται να μας κοιτάνε. Επτά χρόνια τώρα είμαστε παραδομένοι, με συγχωρείτε για τη φράση, σε ένα εθνικό μοιρολόι. Συζητάμε μονίμως για τις συντάξεις οι οποίες διαρκώς κόβονται και κόβονται και μειώνονται και μην έχετε καμία αμφιβολία ότι με τον κ. Τσίπρα θα συνεχιστεί αυτό το πράγμα. Συνεχίζεται η μείωση των συντάξεων. Και δεν συζητάμε και δεν κάνουμε τίποτα για το σοβαρό. Πως θα πιάσουν δουλειά οι άνθρωποι για να πληρώνουν καινούργιες ασφαλιστικές εισφορές και να πάρει μπροστά το σύστημα».

Ακούστε το ηχητικό:

Δείτε επίσης:

Παππάς στον Realfm 97,8: Η ΝΔ οφείλει να συνταχθεί με την εθνική θέση ότι δεν χρειάζονται περαιτέρω μέτρα

Γεροβασίλη: Δεν υπάρχουν νέα μέτρα – Καταστροφικό σενάριο για τη χώρα οι εκλογές – ΒΙΝΤΕΟ

Η Αθήνα περιμένει πολιτική δήλωση και σήμα για επιστροφή της τρόικας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ