Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Περίπτωση να κλείσει η αξιολόγηση χωρίς να νομοθετήσουν δεν υπάρχει

Στην αποστροφή του Πρωθυπουργού στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Εφημερίδα των Συντακτών ότι «δεν πρόκειται να νομοθετήσουμε ούτε ένα ευρώ επιπλέον μέτρα» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Περίπτωση να κλείσει η αξιολόγηση χωρίς να νομοθετήσουν δεν υπάρχει και το ξέρουν αυτό πάρα πολύ καλά. Αν δεν το έχουν καταλάβει ακόμα ζούνε σε παράλληλο σύμπαν», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός απαντώντας στο ερώτημα πως σχολιάζει τη δήλωση του Πρωθυπουργού είπε: «Αν τη δήλωση αυτή την είχε κάνει οποιοσδήποτε άλλος Πρωθυπουργός θα σας έλεγα ότι είμαστε σε αδιέξοδο και πάμε σε εκλογές. Επειδή την έχει κάνει ο κ. Τσίπρας δεν τη λαμβάνω ιδιαίτερα σοβαρά. Πιστεύω ότι σε 2-3 εβδομάδες από τώρα θα γυρίσουν και θα μας πούνε “ναι τα νομοθετούμε, αλλά επειδή θα υπάρχει ρήτρα”, όπως σε όλο το μνημόνιο και πάντα, “ότι αν επιτευχθούν οι στόχοι δεν θα τα εφαρμόσουμε. Είναι σαν να μην τα νομοθετούμε κι άρα τα νομοθετούμε, αλλά δεν τα νομοθετούμε”. Κάτι τέτοιο θα πούνε».

«Περίπτωση να κλείσει η αξιολόγηση χωρίς να νομοθετήσουν δεν υπάρχει και το ξέρουν αυτό πάρα πολύ καλά. Αν δεν το έχουν καταλάβει ακόμα ζούνε σε παράλληλο σύμπαν. Υπό την έννοια αυτή το θεωρώ το συγκεκριμένο που είπε ο κ. Πρωθυπουργός μία δήλωση για τα δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ και τίποτα παραπάνω» πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ακούστε το ηχητικό:

Δείτε επίσης:

Ζαχαριάδης στον Realfm 97,8: Δεν θα ενεργοποιηθεί ο κόφτης, είναι η ύστατη υποχώρηση μας

Φάμελλος: Η κυβέρνηση δεν θα πάρει ούτε ένα ευρώ σε νέα μέτρα

ΝΔ: Δύο χρόνια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δύο χρόνια οπισθοχώρηση και εθνική κατάθλιψη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ