Ο Ξυδάκης στον Realfm 97,8: Ο Σόιμπλε κάνει τη δουλειά του, το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης μίλησε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη για τον ρόλο του Σόιμπλε στη διαπραγμάτευση τονίζοντας, παράλληλα, πως δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης.

«Ο κ.Σόιμπλε κάνει τη δουλειά του, το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ξυδάκης για τον ρόλο και τα λεγόμενα του Γερμανού υπουργού Οικονομικών κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης.

Ερωτηθείς για το αν ο κ. Σόιμπλε έχει τη δύναμη και θέλει να «πνίξει» την Ελλάδα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Αν θεωρεί ότι θέλει να μας «πνίξει», θα το σκεφτεί 500 φορές, δεν έχει δύναμη να κάνει την Ευρώπη κεραμιδαριό, έχουν και άλλοι δύναμη στην Ευρώπη».

Επίσης, όταν ο κ. Ξυδάκης ρωτήθηκε για το πώς σχολιάζει την αισιοδοξία στελεχών της Κυβέρνησης ότι η αξιολόγηση μπορεί να κλείσει στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου, υποστήριξε ότι «πρέπει είμαστε αισιόδοξοι ότι θα υπάρξει συμφωνία με τους ευμενέστερους όρους για την Ελλάδα και  πρέπει να βρούμε τον τρόπο να μην παρέλθει ο χρόνος». 

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Ξυδάκης: Εξευτελιστικές, ιδίως για το ΔΝΤ, οι παραδοχές που έκαναν οι εταίροι το 2010

Ο Ξυδάκης στον Realfm 97,8 για εκλογές: Είναι όλα ανοικτά

Ξυδάκης στον Realfm 97,8: Πολιτικός εκβιασμός από Σόιμπλε – Χρειάζονται συναινέσεις

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ