Λεβέντης: Ο Τσίπρας ετοιμάζει τα μπογαλάκια του – Πάμε για έξοδο και δεξιά παρένθεση – ΒΙΝΤΕΟ

Την πεποίθησή του ότι σύντομα θα έχουμε εκλογές και πως θα αποχωρήσει από την Κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας, εξέφρασε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑÏ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, τονίζοντας μάλιστα ότι θα ακολουθήσει συνεργασία ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Φώφη Γεννηματά.

«Ο Τσίπρας ετοιμάζει τα μπογαλάκια του κατ’ εμέ. Πάμε για έξοδο και δεξιά παρένθεση. Θα έρθει ο Μητσοτάκης με τη Γεννηματά, γιατί είναι το μόνο δεκανίκι που μπορεί να δώσει στον Μητσοτάκη, γι’ αυτό βλέπετε ότι στις δημοσκοπήσεις βοηθούν την Γεννηματά… Δημιουργούν ένα κλίμα ευφορίας. Μαζεύουν τον Γιώργο Παπανδρέου που είναι ανθρωποδιώχτης. Είναι ο υπόλογος για όλα τα αίσχη που έχουν γίνει με τα μνημόνια», ανέφερε.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προέβλεψε επίσης ότι μετά από αυτή την δεξιά παρένθεση η οποία θα διαρκέσει πέντε μήνες, στη συνέχεια θα έχουμε οικουμενική κυβέρνηση. Επεσήμανε ότι το κόμμα του θα συμμετέχει σε κυβερνητικό σχήμα μόνο με οικουμενική κυβέρνηση.

Ερωτηθείς για να το αν το κόμμα του θα ψηφίσει την απλή αναλογική, ο κ. Λεβέντης απάντησε θετικά, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «Και ο κομμουνισμός να την φέρει θα τη ψηφίσουμε. Είναι του Αλέξανδρου Παπαναστασίου παρακαταθήκη».

Σχετικά με τις απολύσεις στο Δημόσιο, σχολίασε: «Δεν είμαστε υπέρ των απολύσεων, αλλά θέλουμε να εκτοπιστούν οι αργόμισθοι από το Δημόσιο».

Για το ζήτημα του ΔΟΛ, ο κ. Λεβέντης ξεκαθάρισε ότι είναι κατά του να δοθούν λεφτά για το ΔΟΛ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά, «Μια εταιρεία είναι κι αυτή. Γιατί να πάμε να τη σώσουμε;».  

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κατρούγκαλος στον Realfm 97,8: Η αξιολόγηση μπορεί να ολοκληρωθεί έως τις 20 Φεβρουαρίου

Πρώην βουλευτής αποχώρησε από τη ΝΔ

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ