Θεοδωράκης: Το μακρύ χέρι του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να ελέγξει τις εξελίξεις στον ΔΟΛ – ΒΙΝΤΕΟ

«Θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον ανειλικρινές να αναφέρεσαι στο προηγούμενο καθεστώς λέγοντας πως κυβερνούσε η Δεξιά με το Κέντρο, και σήμερα που κυβερνάς εσύ με έναν ακροδεξιό πολιτικό, να μην λες κουβέντα. Έλεος και λίγη αυτογνωσία», τόνισε απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, στη δευτερολογία του στη Βουλή.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στον ΔΟΛ είπε μεταξύ άλλων: «Είναι σαφές πως προσπαθεί το μακρύ χέρι του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αποτυχία στα κανάλια, να ελέγξει τις εξελίξεις στον ΔΟΛ, και δι’ αυτού, πιστεύω, το MEGA. Η συμφωνία στρώνεται και είναι συγκεκριμένο το ενδιαφέρον του εργολάβου κ. Μπόμπολα, που έκανε τις συναντήσεις με τους υπουργούς, να σώσει, υποτίθεται, τον ΔΟΛ».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, συμφώνησε με τον Πρωθυπουργό, στο ότι πρέπει να γίνει προσπάθεια διάσωσης των εντύπων, όχι όμως των ιδιοκτητών των εντύπων, όπως έχει γίνει και στο εξωτερικό, τονίζοντας ότι δεν πρέπει η χώρα να μείνει χωρίς έντυπα, ανεξαρτήτως των διαφορών μεταξύ των πολιτικών.

Επιπλέον, σχετικά με τον εκλογικό νόμο, ο επικεφαλής του Ποταμιού, επισήμανε πως η κυβέρνηση κάνει τυχοδιωκτικές επιλογές, ανάλογα με το τι την συμφέρει κάθε φορά, τονίζοντας ότι θα έπρεπε να ψηφίζουν και όσοι Έλληνες βρίσκονται στο εξωτερικό.

 

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Η Γεννηματά στον Τσίπρα: Δεν θα βρείτε συμπαραστάτες στο ζήτημα του εκλογικού νόμου – ΒΙΝΤΕΟ

Αποστόλου: Η κυβέρνηση έβαλε άλλη μία σφραγίδα για την επίλυση των προβλημάτων των αγροτών

Θεοδωράκης: Είμαστε μπροστά σε μια κυβερνητική επέλαση στα ΜΜΕ – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ