Κουρουμπλής: H Ελλάδα είναι η πιο ασφαλής χώρα στην Ευρώπη

«Το άβατο των Εξαρχείων έγινε χθες; Μα για όνομα του Θεού το άβατο των Εξαρχείων το μάθαμε σήμερα;», δήλωσε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη ο υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής ερωτηθείς για το γεγονός ότι ο δράστης της επίθεσης στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ χάθηκε στα Εξάρχεια.

Όσο για την ευθύνη που αναλογεί στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τα Εξάρχεια, ο κ. Κουρουμπλής απάντησε: «Βεβαίως είμαστε δύο χρόνια στην Κυβέρνηση, αλλά με αυτή τη λογική να βάλουμε μέτρο και να λέμε ότι εσείς ήσασταν 30 χρόνια στην Κυβέρνηση και να τους λέμε ότι έχετε 30% ευθύνη και εμείς το 2%. Μα είναι λογική αυτή; Βεβαίως δεν αρνούμαι ότι έχουμε ευθύνη και εμείς για το άβατο των Εξαρχείων».

«Είμαστε η πιο ασφαλής χώρα στην Ευρώπη και σε αυτό συμβάλλει η δουλειά της αστυνομίας, στην Ελλάδα δεν υπάρχει το φαινόμενο της τρομοκρατίας στην έκταση που υπάρχει σε άλλες χώρες», υποστήριξε ο κ. Κουρουμπλής ερωτηθείς για την ασφάλεια και την τάξη στη χώρα μας.  

Καταλήγοντας, ο Κ. Κουρουμπλής υποστήριξε επίσης ότι «εγώ ως πολίτης και ως πολιτικός αισθάνομαι ασφαλής, διότι υπάρχουν αξιόπιστοι μηχανισμοί στην Αστυνομία».

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Νέες ΦΩΤΟ ντοκουμέντο από την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – Σφαίρες και σε παρακείμενα καταστήματα

Οι Αρχές “βλέπουν” πίσω από το χτύπημα στο ΠΑΣΟΚ… απάντηση στη σύλληψη Ρούπα

Επίθεση με καλάσνικοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – Οργή Γεννηματά: Δολοφονικό τρομοκρατικό χτύπημα – ΦΩΤΟ ντοκουμέντο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ