Κόντρα της Κωνσταντοπούλου με πρώην στελέχη της νεολαίας της Πλεύσης Ελευθερίας

Καζάνι που βράζει είναι η «Πλεύση Ελευθερίας» μετά την αποχώρηση της ηγετικής ομάδας της νεολαίας του κόμματος, η οποία συνοδεύεται από καταγγελίες. Οργισμένη ήταν η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου που αφήνει να εννοηθεί ότι πίσω από τις αποχωρήσεις των στελεχών κρύβονται άλλοι λόγοι. 

Το κλίμα φαίνεται πως ήταν τεταμένο εδώ και καιρό. Χαρακτηριστική  ήταν η ανάρτηση που ανέβασε στο Facebook την Παρασκευή ο στενός συνεργάτης της κ. Κωνσταντοπούλου, ο ηθοποιός Διαμαντής Καραναστάσης.

 

Η επικεφαλής της Πλεύσης επικρότησε την τοποθέτηση του συνεργάτη της, την κοινοποίησε και σε σχόλιό της ανέφερε μεταξύ άλλων: «Οι επιθέσεις των ξεπουλημένων είναι ευπρόσδεκτες.  Και τις περιμένουμε.  Μας δυναμώνουν και μας επιβεβαιώνουν.

Στη μάχη που δίνουμε, μετριέται ο καθένας για τις αντιστάσεις και το κουράγιο του. Και για το τι κάνει».

«Λέμε τα πράγματα και τα πρόσωπα με τ´όνομά τους. Δεν μας αφορά η λάσπη τους. Δεν μας αγγίζουν τα χρήματα που μοιράζουν» έγραψε επίσης στο twitter, κοινοποιώντας εκ νέου την ανάρτηση του συνεργάτη της.

«Ζωή Κωνσταντοπούλου ευτυχώς τα ψέματα σας δεν μπορούμε να τα δούμε διότι ο συνεργάτης σας μας έχει block γιατί αυτή είναι η δημοκρατία σας!», της απάντησε το πρώην στέλεχος της νεολαίας Μαρία Σπανού.

 

Συνέχεια έδωσε το πρώην στέλεχος της νεολαίας του κόμματος, Μιχάλης Κριθαρίδης με ανάρτηση του στο Facebook, στην οποία ανακοίνωσε τόσο τη δική του αποχώρησή όσο και άλλων στελεχών από το κόμμα. Στο στόχαστρο μάλιστα της κριτικής του βρέθηκε ο Λαρισαίος ηθοποιός.  

 

Τη σκυτάλη πήρε ο γιος του Λάκη Κομνηνού, Δημήτρης, επίσης μέλος  της νεολαίας. «Όσο για τους τυχάρπαστους να τους θυμίσω ότι ο πολιτικός λόγος είναι κάτι παραπάνω από απειλές, επιθέσεις και φωνές. Είναι θέσεις και ιδέες», έγραψε μεταξύ άλλων. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ