Παπαχριστόπουλος: Αυτό είναι το τελευταίο καψώνι που μας κάνει ο Σόιμπλε

“Αυτό που ζούμε τώρα, είναι το τελευταίο βασανιστήριο, το τελευταίο καψώνι που μας κάνει ο Σόιμπλε. Δεν ζητήσαμε γονυπετείς την άδειά του για το επίδομα, αυτό είναι το θέμα. Η Γερμανία κάνει κουμάντο στην Ε.Ε., μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας”, τόνισε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στον FOCUS 103,6.

“Η δήλωση που ζήτησαν οι δανειστές από τον Τσακαλώτο, δεν είναι πολιτική σφαλιάρα. Πολιτικές σφαλιάρες θα τρώγαμε, αν δεν δίναμε το έκτακτο αυτό επίδομα στους συνταξιούχους. Δήλωση μετανοίας θα ήταν, αν σήμερα δεν δίναμε αυτό το βοήθημα, σε πάνω από 1,6 εκ. συνταξιούχους” πρόσθεσε.

“Θα έπρεπε να έχουμε μία επίσημη ενημέρωση για το αν εστάλη ή όχι η επιστολή Τσακαλώτου στους Θεσμούς, ωστόσο οι εξελίσσεις τρέχουν” επεσήμανε ο κ. Παπαχριστόπουλος.

“Η οπτική γωνία των χωρών της Ε.Ε. απέναντι στην Ελλάδα έχει αλλάξει, έχουμε πάρα πολλούς συμμάχους, σημείωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος και πρόσθεσε:

«Δείτε τις δηλώσεις του Γάλλου πρωθυπουργού, ή του κ. Σουλτς. Ο πρόεδρος των γερμανών βιομηχάνων, είπε ότι η Ελλάδα αξίζει σεβασμό για τα σκληρά μέτρα που εφαρμόζει, και είπε μάλιστα, ότι αν αυτά τα μέτρα εφαρμόζονταν στη Γερμανία, θα υπήρχε εξέγερση.”

“Λάθη κάναμε ως κυβέρνηση, ένα πράγμα δεν επιτρέπεται να κάνουμε, αυτό που έκαναν οι προηγούμενοι: να λεηλατήσουμε τη χώρα”, κατέληξε ο κ. Παπαχριστόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Κουρουμπλής: H Ελλάδα πληρώνει επιλογές που ωφέλησαν τη Γερμανία

Τέλος Ιανουαρίου και… βλέπουμε η συμφωνία, λέει τώρα η Αθήνα

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ