Τόσκας: Ο Καμίνης προσπαθεί να καλύψει το έλλειμμα κοινωνικής του επάρκειας

Για έλλειμμα κοινωνικής επάρκειας κατηγόρησε τον Γιώργο Καμίνη, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο στις επικρίσεις του δημάρχου Αθηναίων που τον κάλεσε να παραιτηθεί μετά τον εμπρησμό στα τρία τρόλεϊ χτες το βράδυ στην οδό Πατησίων.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αίθουσα Σύνταξης» της ΕΡΤ ο Νίκος Τόσκας είπε οτι «ο κ. Καμίνης προσπαθεί να καλύψει το έλλειμμα της κοινωνικής του επάρκειας και αντί να προωθήσει την Αθήνα σαν τουριστικό προϊόν, την Αθήνα η οποία είναι ασφαλής τουριστικός προορισμός και ασφαλής πόλη για να ζήσει κάποιος, προσπαθεί να σαμποτάρει αυτές τις προσπάθειες».

Ταυτόχρονα ο αναπληρωτής υπουργός τόνισε ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις χρησιμοποιούσαν τα Εξάρχεια και την Δυτική Αττική, ως χαλί για να κρύβουν τα προβλήματα, ενώ τώρα, για πρώτη φορά έγινε επιχείρηση στα Εξάρχεια, με στρατηγική επιλογή να χτυπηθεί πρώτα η μαφία των ναρκωτικών.

Ο κ. Τόσκας είπε ότι, στη συνέχεια θα αντιμετωπιστούν με επιτυχία και οι μπαχαλάκηδες.

Πρόσθεσε ότι δεν τον ευχαριστούν αυτά τα γεγονότα, αλλά όπως είπε, τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν πως έχουν μειωθεί οι καταστροφές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, της «μηδενικής ανοχής» των τότε κυβερνήσεων και χαρακτήρισε λάθος να απομονώνεται το χθεσινοβραδινό περιστατικό και να συγκρίνεται ανεξάρτητα από την συνολική εικόνα.

Στην συνέντευξη ο Νίκος Τόσκας αναφέρθηκε και στα τραγικά γεγονότα στην Γερμανία και στην Τουρκία, διαβεβαιώνοντας ότι δεν υπάρχουν ανησυχητικές ενδείξεις για τρομοκρατική ενέργεια στην χώρα, ωστόσο, υπάρχει στενή συνεργασία με τις άλλες ευρωπαϊκές αστυνομίες και θα ενταθούν τα μέτρα ασφαλείας για τις εορτές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Δεν θα ληφθούν άλλα μέτρα μετά το 2018 – ΒΙΝΤΕΟ

Τσίπρας: Θα κλείσει σύντομα η δεύτερη αξιολόγηση – ΤΩΡΑ

Ιερώνυμος στη Βουλή: «Κανείς δυνάστης δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την Εκκλησία»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ