“Ρόλος υπάρχει για όλους”

Τις εξελίξεις στο χώρο της κεντροδεξιάς, σχολιάζει με δήλωσή του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.”Είναι θετικό το γεγονός, πως η πρόταση μου για επανένωση της κεντροδεξιάς αγκαλιάστηκε τόσο από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας όσο και από κορυφαίες πολιτικές προσωπικότητες, που αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών και προτάσσουν το εθνικό συμφέρον.

Ρόλος υπάρχει για όλους”, τονίζει, προσθέτοντας ότι “βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού, απαιτείται υπευθυνότητα, σωφροσύνη, συνέπεια και σοβαρότητα απ’ όλους”.”Τα προεκλογικά συνθήματα, εγωισμοί και προσωπικές διαφορές, δεν αφορούν κανέναν αυτή τη στιγμή. Πρέπει να μπουν στην άκρη, καθώς διακυβεύεται το μέλλον της χώρας, η ζωή των παιδιών μας. Καραμανλής, Παπανδρέου, Μητσοτάκης, Φλωράκης και Κύρκος μπορούν και σήμερα να παραδώσουν μαθήματα διαχείρισης εθνικών κρίσεων”, επισημαίνει. “Οι πολιτικοί αρχηγοί πρέπει να αντλήσουν σοφία και δύναμη από τους ηγέτες όλων των ιδεολογιών.

Αυτή είναι η απαίτηση της πατρίδας. Αυτή είναι η απαίτηση των 11 εκατομμυρίων Ελλήνων που ζουν στον ευλογημένο αυτό τόπο. Αυτή είναι η απαίτηση των 10 και πλέον εκατομμυρίων Ελλήνων που ζουν σε κάθε γωνιά της γης.  Η ιστορία θα είναι αδυσώπητη για όλους μας, αν παραδώσουμε την Ελλάδα μας στο χάος”, καταλήγει στη δήλωσή του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ