Τσιρώνης: Έχει διαφορά η σημαία σε δημόσιο κτίριο με αυτή που αγοράζει ιδιώτης

Την άποψη ότι έχει διαφορά η σημαία που βρίσκεται σε κάποιο δημόσιο κτίριο με τη σημαία που αγοράζει ένας ιδιώτης εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης  Γιάννης Τσιρώνης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό North 98.

Με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου για τη σημαία, ο κ. Τσιρώνης τόνισε:

 «Ο κ. Παρασκευόπουλος ως βουλευτής πλέον και ως άριστος γνώστης της νομικής επιστήμης έχει δίκιο θεωρητικά, ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια διαφορά, και μην λαϊκίζουμε, ανάμεσα στη σημαία που είναι το σύμβολο που είναι οι σημαίες των δημοσίων κτιρίων, στις σημαίες που όλοι μας όσοι υπηρετήσαμε σε μάχιμες μονάδες και υπερασπιστήκαμε την πατρίδα μας όταν σηκώναμε αυτή τη σημαία ως σύμβολο» τόνισε ο κ. Τσιρώνης.

«H σημαία που αγοράζει ένας ιδιώτης από τον Κοκκώνη και την έχει ο ίδιος, αυτή η σημαία που δεν είναι δημόσια σημαία, δεν μπορούμε να λέμε ότι κάθε σημαία είναι σύμβολο γιατί εκθέτουμε το σύμβολο με αυτόν τον τρόπο, είναι μια νομική διαφορά.  Άλλο πράγμα η σημαία που είναι αναρτημένη σε έναν ιστό δημόσιο και άλλο πράγμα η σημαία που αγοράζω από τον Κοκκώνη» σημείωσε ο κ. Τσιρώνης.

«Εγώ προσωπικά ως Γιάννης Τσιρώνης θα υπερασπιζόμουν ακόμη και αύτη τη σημαία, αλλά δυστυχώς ζούμε σε δημοκρατία, κάποιοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται διαφορετικά και με πρώτη ευκαιρία προβαίνουν σε αυτές τις ασχημονίες, αλλά άλλο πράγμα να καταδικάσουμε πολιτικά τις ασχημονίες και άλλο να ποινικοποιούμε διαρκώς και με νόμους να προσπαθούμε να προστατέψουμε αυτό που προστατεύεται με την αξία μας και την ηθική μας. Ο πατριωτισμός μας φαίνεται από τις πράξεις» συνέχισε ο κ. Τσιρώνης.

Διαβάστε επίσης:

Κόντρα on air μεταξύ Βούλτεψη – Καφαντάρη – ΒΙΝΤΕΟ

Μπακογιάννη στον Realfm 97,8: Ο κ. Τσίπρας είναι σε ένα πολύ μεγάλο δίλημμα

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ