Παπαχριστόπουλος: Πιο πιστοί από εμάς δεν υπάρχουν

«Πιο πιστοί από εμάς δεν υπάρχουν μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, αναφερόμενος στην κριτική που ασκείται το τελευταίο διάστημα στον Πάνο Καμμένο μιλώντας για επιστροφή σε ακροδεξιές πολιτικές που προκαλούν πρόβλημα στην συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, σημείωσε ότι «είναι γνωστές οι απόψεις μας. Έχουμε διαφορές στα εθνικά, στη θρησκεία. Οι διαφορές μας είναι γνωστές από την αρχή και έχουν γίνει σεβαστές. Εγώ δεν βλέπω καμία ρήξη, απεναντίας βλέπω ότι με το ΣΥΡΙΖΑ, ότι και να γίνει,  μας δένουν τέσσερα – πέντε πράγματα. Διαφορές υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Μία υπέρβαση έκανε ο Πάνος Καμμένος και είναι προς τιμήν του, είναι μεγάλη ιστορία ένα κόμμα που είναι της Δεξιάς να συνεργάζεται αυτήν τη στιγμή με ένα Αριστερό κόμμα, είναι υπέρβαση.»

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ απάντησε μεταξύ άλλων ότι «εγώ θα αναφερθώ στο γεγονός ότι η ίδια η Λεπέν είναι πολύ επιφυλακτική με το κόμμα της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα. Τον κ. Παρασκευόπουλο τον ξέρω χρόνια, ξέρω τις απόψεις του, τον σέβομαι, αλλά δεν τις συμμερίζομαι όλες. Έχει αυτήν την άποψη, έκανε και διορθωτικές κινήσεις μετά».

Ακούστε το ηχητικό:

Δείτε επίσης:

Ζαχαριάδης: Σημαντική απόσταση στις θέσεις ΣΥΡΙΖΑ με του Παρασκευόπουλου

Ο Οικονόμου σε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ: Είστε τραγικοί και επικίνδυνοι – ΒΙΝΤΕΟ

Βίτσας: Η Χρυσή Αυγή είναι φασιστική οργάνωση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ