Παπαρήγα: Έπαθα σοκ ακούγοντας το διάγγελμα Τσίπρα – BINTEO

«Λόγω ηλικίας είμαι ψημένη, θα έλεγα ξεροψημένη, αισθάνθηκα σοκ ακούγοντας τον Πρωθυπουργό να μιλά για το πλεόνασμα που πέτυχε να αναδιανέμει. Και μόνο που υπάρχει πλεόνασμα αποδεικνύει την πολιτική σκληρής λιτότητας που ακολούθησε η κυβέρνηση του», είπε χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής η βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

«Η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ οδηγεί στην αύξηση των ακροδεξιών πεποιθήσεων», είπε επίσης η κ. Παπαρήγα, η οποία εν συνεχεία υπογράμμισε: «Λέτε τα κεφάλια μέσα για να μην ανέβει η ακροδεξιά. Το κίνδυνο αυτό όμως τον τρέφετε εσείς και όχι η φτώχεια» δήλωσε.

Η κ. Παπαρήγα απευθύνθηκε προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και στην ρητορική τους για τα πεπραγμένα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και τόνισε ότι «επιβεβαιώνει την άποψη του ΚΚΕ ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται στην ίδια γραμμή πλεύσης παρά τις όποιες διαφορές υπάρχουν».

«Ένα κόμμα που εμφανίζεται ως Αριστερό και ριζοσπαστικό δεν μπορεί να έχει ως στόχο τη σύγκριση για το τι έκανε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ», συμπλήρωσε η κ. Παπαρήγα και υποστήριξε ότι είναι υποκριτική η θέση της κυβέρνησης όταν μιλά για τα δικαιώματα των εργαζομένων να εννοεί τα συσσίτια και τα κουπόνια.

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

Διαβάστε επίσης:

Παπαδημητρίου: Πρόβλημα για τις επιχειρήσεις η χρηματοδότηση, όχι η φορολογία – BINTEO

Γεροβασίλη: Δεν θα απολυθεί ούτε ένας δημόσιος υπάλληλος

Η Κομισιόν για τις εξαγγελίες Τσίπρα: Δεν γνωρίζαμε τις λεπτομέρειες των ανακοινώσεων 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ