Θεοδωράκης στον Realfm 97,8: Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να τα δώσει όλα

Στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών σε σχέση με την πορεία που θα έχει η διαπραγμάτευση για την ολοκλήρωση της 2ης αξιολόγησης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής του Ποταμιού μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εκτίμησε ότι η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να τα δώσει όλα και δεν έχει στο μυαλό της τις εκλογές.

«Η δεύτερη αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί. Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να τα δώσει όλα. Δεν διαπραγματεύεται ουσιαστικά, δεν διαπραγματεύτηκε όταν έπρεπε, τον Σεπτέμβρη, τον Οκτώβρη, τον Νοέμβρη και τώρα, στο παρά πέντε των χρηματοδοτήσεων, θα πει “ναι”. Άρα, δεν θεωρώ ότι είναι στις προθέσεις της κάποια σύγκρουση που θα οδηγήσει σε εκλογές», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.

Και πρόσθεσε: «Θα πει “ναι”, θα υπογράψει την αξιολόγηση και θα προσπαθήσει το 2017 να δημιουργήσει μία συνθήκη κυρίως, όπως αυτή το εννοεί, δηλαδή ενισχύω το κομματικό κράτος, κάνοντας συνεχώς ανοίγματα στα “δικά” της παιδιά, το 2017 να ανακάμψει. Δεν νομίζω λοιπόν ότι ο κ. Τσίπρας έχει στο μυαλό του τις εκλογές. Συνήθως οι πλειοψηφίες, μετά από λίγο καιρό, όταν γίνονται μειοψηφίες στην κοινωνία το μόνο που τους απασχολεί είναι πως θα κρατηθούν στην εξουσία. Και αυτό θα επιχειρήσουν να κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

Ακούστε το ηχητικό:

Δείτε επίσης:

Μαντάς στον Realfm 97,8: Θετική η αποτίμηση του Eurogroup

Κικίλιας: Ο Τσίπρας θα μείνει στην ιστορία γιατί φέσωσε μέχρι και τα δισέγγονά μας

Ξεκινά το απόγευμα στην Ολομέλεια η συζήτηση του προϋπολογισμού του 2017

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ