Μπακογιάννη: Η εικόνα είναι μιας κυβέρνησης που παραπαίει

Για «εικόνα μιας κυβέρνησης που παραπαίει» έκανε λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Παρακολούθησα την “έκρηξη” του κ. Τσακαλώτου χθες, η οποία πάρα πολύ μας έχει ανησυχήσει όλους, δεν έχουμε ενημέρωση για το τι πραγματικά συμβαίνει με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Έχουμε υπουργούς που επιθυμούν την παρουσία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και υπουργούς που δεν επιθυμούν την παρουσία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Η εικόνα, δηλαδή, είναι μίας κυβέρνησης που παραπαίει και αμφιβάλλω αν έχει έναν οριστικό μπούσουλα», είπε η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ, προσθέτοντας:

«Την κρισιμότερη στιγμή ο πρωθυπουργός αποφάσισε να κάνει ένας ταξίδι την Κούβα και παραμονές των αποφάσεων η εικόνα που υπάρχει είναι μία εικόνα -αν πάρω τοις μετρητοίς τον κ. Τσακαλώτο, τον οποίο θεωρώ και πολύ σοβαρό άνθρωπο και φαντάζομαι ότι πρέπει κανείς να τον πάρει τοις μετρητοίς- του Αυγούστου του περσινού. Αν τα πράγματα είναι εκεί, είμαστε σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ