Σύμβουλος Τσίπρα: Η Ελλάδα δεν θα συμφωνήσει ποτέ να παίξει έναν «ψυχρό πόλεμο» εναντίον της Ρωσίας

Η Ελλάδα και η Ρωσία αναπτύσσουν μεγάλης κλίμακας έργα στον τομέα της ναυπηγικής και ��ης ναυπηγοεπισκευαστικής, της μεταλλουργίας, της βιομηχανίας, του τουρισμού και του πολιτισμού, δήλωσε σήμερα ο Δημήτρης Βελάνης σύμβουλος του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Σε συνέντευξή του στο ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti ο κ. Βελάνης σημείωσε ότι «προετοιμάζουμε μεγάλα σχέδια για κοινά έργα στον τομέα της ναυπηγικής και ναυπηγοεπισκευαστικής σε ελληνικά και ρωσικά ναυπηγεία. Οι ίδιες οι επιχειρήσεις θα ανακοινώσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας αυτής».

Παράλληλα ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού τόνισε ότι η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την πολιτική της συνεργασίας και του διαλόγου με τη Ρωσία και δεν σκοπεύει να συμμετάσχει στον «ψυχρό πόλεμο» κατά της Μόσχας έπειτα από αίτημα τρίτων χωρών.

«Εκτιμάμε τη φιλική πολιτική συνεργασίας που ακολουθεί ο (Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ) Πούτιν σε σχέση με την Ελλάδα (…) Γι’ αυτόν τον λόγο η Ελλάδα δεν θα συμφωνήσει ποτέ να παίξει έναν ‘ψυχρό πόλεμο’ εναντίον της Ρωσίας», υπογράμμισε ο σύμβουλος του Έλληνα Πρωθυπουργού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

O Χαρίτσης στον Realfm 97,8: Παραγωγική ανασυγκρότηση δεν μπορεί να γίνει με διάλυση των εργασιακών σχέσεων

Γκιουλέκας: Πολύ πιθανό να προκαλέσει εκλογές ο Τσίπρας

Συναντήσεις του Παυλόπουλου με Μοσκοβισί και Κερέ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ