O Σκουρλέτης στον Realfm 97,8: Δεν συμφέρουν κανέναν οι εκλογές

«Δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, δεν συμφέρουν κανέναν αυτή τη στιγμή, δεν συμφέρουν τη χώρα, δεν συμφέρει την υπόθεση της αξιολόγησης, δεν συμφέρει ούτε την Ευρώπη» τόνισε, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Πάνος Σκουρλέτης.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, «εκείνος που αναπαράγει κατά καιρούς το αίτημα των εκλογών είναι ο κ. Μητσοτάκης που είναι μια καλή “συνταγή” για να καλύπτει την ένδεια επιχειρημάτων και συγκεκριμένων τοποθετήσεων απέναντι στα ζητήματα της αξιολόγησης».

«Αν θες να κρύψει τον βασικό πυρήνα των προγραμματικών σου θέσεων που είναι ταυτόσημες με τις λογικές των μνημονιακών προτάσεων, τότε μιλάς γενικά και αόριστα για εκλογές. Είναι αυτό που λέμε “στρίβειν διά του αρραβώνος”», πρόσθεσε.

Στην επισήμανση πως η κυβέρνηση δέχεται μεγάλες πιέσεις από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σε ό,τι αφορά τα εργασιακά, ο κ. Σκουρλέτης είπε:

«Στη σημερινή Ελλάδα το να συζητάει κανείς για διευκόλυνση των ομαδικών απολύσεων είναι τραγικό» και συνέχισε: «Θα σας έλεγα σε σχέση με τη στάση του ΔΝΤ που είναι πραγματικά μία εμμονική στάση, ότι μπορούμε και χωρίς το ΔΝΤ, αν επιμένει σε τέτοιου είδους θέματα. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Το ΔΝΤ να υπάρχει αλλά υπό ορισμένες προϋποθέσεις, όχι άνευ προϋποθέσεων».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ