Επίθεση σε βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση από μια ομάδα περίπου 30 ατόμων δέχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μαρούσι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο συνέβη όταν ο βουλευτής έπινε καφέ με την σύζυγό του και ακόμη έναν άνδρα, σε μαγαζί στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου. Ο Γιώργος Γερμενής προσπάθησε να βρει καταφύγιο σε φαρμακείο της περιοχής, ενώ έχει μεταφερθεί ελαφρά τραυματισμένος στον Ερυθρό Σταυρό. 

 

 

 

 

 

Τι δήλωσε για το περιστατικό ο φαρμακοποιός στο enikos.gr

«Από ότι ξέρουμε έπινε τον καφέ του και πέρασαν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι τους έριξαν σπρέι πιπεριού στα μάτια και τους χτύπησαν με κάποιο λοστό, ειδικά τον κ. Γερμενή» δήλωσε στο enikos.gr ο φαρμακοποιός που παρείχε τις πρώτες βοήθειες στο βουλευτή της Χρυσής Αυγής και πρόσθεσε:

«Εμείς προσπαθήσαμε να απομακρύνουμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε το σπρέι του πιπεριού με πλύση στα μάτια και να προσφέρουμε τις πρώτες βοήθειες στους χτυπημένους».

«Ο κ. Γερμενής ήταν χτυπημένος στο κεφάλι, ίσως χρειαστεί να κάνει και ράμματα. Όλο το κεφάλι του είχε διογκωθεί από τους μώλωπες και τα καρούμπαλα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο φαρμακοποιός.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ