Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Θάνου Πλεύρη

Συγκρατημένα αισιόδοξοι άρχισαν χθες να είναι οι γιατροί του Θάνου Πλεύρη, την ώρα που ο 39χρονος διένυε το πέμπτο 24ωρο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Την ίδια στιγμή, το πρώτο, έστω και διστακτικό, χαμόγελο φώτισε τα πρόσωπα των γιατρών του δικηγόρου και πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση, διασωληνωμένος και σε μηχανική υποστήριξη στην Εντατική του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Το γεγονός ότι ο 39χρονος Θάνος Πλεύρης παραμένει σε σταθερή κατάσταση εκτιμάται από τους εντατικολόγους ως θετικό. Συγκεκριμένα, θεωρούν ότι η ζυγαριά έχει αρχίσει να γέρνει υπέρ του στον τιτάνιο αγώνα που δίνει ο οργανισμός του κατά της βαριάς λοίμωξης, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, προκλήθηκε από σταφυλόκοκκο.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι χθες οι θεράποντες γιατροί ήταν συγκρατημένα αισιόδοξοι και, εάν η πορεία της υγείας του εξακολουθήσει να είναι σταθερή, τότε ο κ. Πλεύρης θα έχει κερδίσει τη μάχη για τη ζωή του. Σημειώνεται ότι το προηγούμενο διάστημα ο δικηγόρος είχε υποβληθεί σε αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις (κιρσοί) στο αριστερό πόδι, σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα, όμως η κατάσταση της υγείας του ξαφνικά επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στην Εντατική την Κυριακή με «εικόνα σήψης».

Πηγή: Espresso

Δείτε επίσης:

Ανακοίνωση της κλινικής όπου χειρουργήθηκε ο Θ.Πλεύρης:Από εμάς έφυγε καλά

“Ιδιαίτερα κρίσιμη” η κατάσταση του Πλεύρη σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ